Loopbaanbegeleiding leidt je naar werk dat bij je past

Werk doen dat niet goed bij je past, is op zich al een aanslag op persoonlijk geluk. Als je dan ook nog niet weet wat je eigenlijk echt wilt, kost dat veel energie en raak je snel gedemotiveerd.

Dan is het fijn om met wat hulp toch andere mogelijkheden te kunnen zien. Met een loopbaantraject kun je lastige loopbaanvragen beantwoorden en de knoop doorhakken, omdat:

• je zicht hebt op je drijfveren,
• j
e weet welk werk bij je past,
• je een actieplan maakt om een andere kant op te bewegen,
• je angst, twijfels of excuses overwint.

Wanneer is een loopbaantraject zinvol?

In een loopbaantraject onderzoeken we welk werk aansluit bij jouw talenten en persoonlijkheid. Je leert jezelf succesvol te presenteren op de arbeidsmarkt. Afsluitend schrijf je een actieplan met concrete stappen om daadwerkelijk ander werk te gaan doen. Zinvol als je:

 inspiratie zoekt voor een nieuwe stap in je carrière,
 gericht bent op je eigen ontwikkeling,
wilt leren hoe je je presenteert tijdens een sollicitatiegesprek,
wilt voorkomen dat je in een saaie baan blijft hangen

Loopbaantrajecten zijn inclusief beroepskeuze-, persoonlijkheids-, competentie- en werkwaardentests en volg je bij mij tegen een vaste prijs, dus geen verassingen achteraf.

Zo ziet een loopbaantraject eruit

loobaantraject, wat wil je echt, welk werk past bij je

‘Een gedegen loopbaantraject compleet met loopbaantests’

Hoe lang duurt een traject?

Een loopbaantraject omvat zes gesprekken, diverse thuiswerkopdrachten, loopbaantesten en het opstellen van een concreet loopbaanplan. Met een keer in de twee weken een gesprek is de looptijd van een traject drie maanden.  Resultaat:

✓ een scherp beeld van jouw drijfveren en talenten, je sterke punten en ambitie (persoonsanalyse),
je weet welk werk bij je past (beroepsprofiel),
je leert jezelf succesvol op de arbeidsmarkt te presenteren,
je hebt een concreet actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Loobaantests en opdrachten die je tussen de zes gesprekken meekrijgt werk je in alle rust thuis uit.

Bewezen aanpak, concreet resultaat

Een loopbaantraject resulteert in zelfkennis, geeft inzicht in wat je de wereld te bieden hebt en zicht op welke carrière het best bij jou matcht.

Ik waak er voor dat je primaire focus niet ligt op functies. Wie denkt in functies kijkt in de krant en leest allerlei vacatures waarvan hij denkt: verkeerde opleiding, geen ervaring, dat gaat nooit lukken. Ontdek liever hoe jouw persoonsprofiel matcht met een functie.

Daarom draai Ik het in mijn loopbaantrajecten om: het gaat er niet om of jij in een functie past, het gaat erom welke functie bij jou past. Denken in functies en kijken naar functies komt pas aan de orde als je exact weet wat je wilt op basis van jouw persoons- en beroepsprofiel.

Face-to-face coaching Haarlem – Amsterdam – Beverwijk

Bezoekers van mijn coachpraktijk komen vaak uit Amsterdam, Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Leiden, Den Haag, Overveen en omgeving. Mijn praktijk is in Santpoort-Zuid.

 

loopbaanbegeleiding loopbaanadvies loopbaancoaching personal coaching