Loopbaancoaching: vooruitgang boeken in je huidige baan

Loopbaancoaching is een vorm van loopbaanbegeleiding waarbij de focus ligt op meer voldoening in je huidige werk krijgen:

hoe krijg ik meer energie in mijn huidige werk?,
hoe zorg ik ervoor dat ik binnen mijn huidige baan vooruitkom?
hoe maak ik mijn werk leuker?

Ofwel: meer werkplezier, persoonlijke effectiviteit vergroten en ambities realiseren in je huidige baan.

Sneller succes met ondersteuning van een ervaren loopbaancoach

Kies je voor loopbaancoaching bespreken we in een introductiegesprek welke doelen gerealiseerd moet worden. Vervolgens doe ik een voorstel voor een kort en intensief coachtraject van 3-6 gesprekken. Als onafhankelijke sparringpartner denk ik met je mee, ik wijs je eerlijk op ontwikkelpunten en onderzoek samen met jou mogelijkheden die onbenut zijn gebleven.

Verder begeleid ik je bij het overwinnen van obstakels en opstellen van een concreet actieplan voor het realiseren van je doelen. Belangrijk want zonder daadwerkelijke actie komt er geen verandering.

Vrijblijvende afspraak

Wil jij verandering? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak nu een afspraak

In één klik een vrijblijvende intake geregeldLoopbaanbegeleiding loopbaancoaching loopbaanadvies personal coaching

Face-to-face coaching Haarlem – Amsterdam – Beverwijk

Bezoekers van mijn coachpraktijk komen vaak uit Amsterdam, Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Leiden, Den Haag, Overveen en omgeving. Mijn praktijk is in Santpoort-Zuid.

loopbaanbegeleiding    *    loopbaanadvies  *    loopbaancoaching    *   personal coaching