Tarieven

Wat kost een coach?

Loopbaanbegeleiding en personal coaching is een investering in jezelf dus wil je een coach die topkwaliteit levert. Maar wat kost coaching en loopbaanbegeleiding?

Alle tarieven voor personal coaching, loopbaanbegeleiding (loopbaancoaching en loopbaanadvies) en Online coaching overzichtelijk op een rij:

alle prijzen exclusief 21% BTW Particulier* Zakelijk
Kennismaking (30-45 min)
gratis gratis
Los coachgesprek (60-75 min.)
€ 119
€ 169
Loopbaantraject
netto € 798/€ 925 | bruto € 1150** € 1599
Loopbaantestpakket € 105 € 165
Personal coachtraject prijs op aanvraag prijs op aanvraag
360° feedback € 125 € 175

(*) Voor particulieren geldt een kortingstarief zodat coaching voor hen betaalbaar blijft. Bij facturering aan een bedrijf geldt het normale tarief. In overleg is deze vorm van begeleiding ook op een andere locatie mogelijk (bijvoorbeeld in-company).

(**) De netto investering in een loopbaantraject bedraagt € 797,92 (bij aftrek tegen het schijventarief van 52%) of € 925,76 (bij aftrek tegen het schijventarief van 40,8%). Meer info hierover, zie Kosten loopbaantraject fiscaal aftrekbaar.

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.

 

Loopbaantraject

De investering in een loopbaantraject (vaste prijs voor particulieren € 1150 excl. 21% BTW) omvat:

6-7 gesprekken die om de week worden gehouden,
4 loopbaantests (Beroepskeuze test, Big Five Persoonlijkheidstest, Werkwaardentest, Competentietest),
15-20 opdrachten waarmee we samen onderzoeken wat jouw kwaliteiten, drijfveren, uitdagingen, talenten, interesses, ambities en belangrijke werkwaarden zijn zodat je jouw ideale werkprofiel helder kunt formuleren en goed weet wat je echt wilt.

Aan het eind van het traject heb je een concreet actieplan met jouw ideale baankeuze en concrete acties om deze werkelijkheid te laten worden.

De netto investering in een loopbaantraject bedraagt € 797,92 (bij aftrek tegen het schijventarief van 52%) of € 925,76 (bij aftrek tegen het schijventarief van 40,8%). Meer info hierover, zie Kosten loopbaantraject fiscaal aftrekbaar.

Loopbaantests

Wil je toegang tot vier loopbaantests die ik gebruik in loopbaantrajecten maar geen coachtraject volgen? Dat kan! Investering: € 105 (excl. 21% BTW). Vul het formulier hieronder in als je hierin geïnteresseerd bent:

Voornaam en achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

 

 

Waarom Van Dam Coaching inschakelen voor jouw coachvraag?

  Gespecialiseerd in hogeropgeleiden   Vast tarief loopbaantrajecten
  Face-to-face & Online coaching   Toegang tot online loopbaantests
  Scherpe tarieven personal coaching   Goed bereikbaar, snel antwoord op vragen

 

 

Face-to-face in regio Haarlem en Amsterdam. Online Coaching wereldwijd.

Ik ben personal coach, carrière coach en loopbaancoach voor loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding. Cliënten die mijn praktijk in Santpoort-Zuid bezoeken, komen o.a. uit Amsterdam, Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Leiden, Den Haag, Overveen en omgeving.

Woonachtig in het buitenland, niet in staat om naar mijn praktijk te komen en wil je toch een coachtraject volgen? Ga door naar Online coaching.

 

Creëer je volgende baan

Solliciteren op een vacature heeft veel weg van meedoen aan de loterij. Samen met alle anderen die op de vacature reageren maak je een kans maar de uitkomst is ongewis. Wat zou het mooi zijn als je het kans-element een stuk kle... Read more

Loopbaan
Pak aan die 50 euro en maak een succesvolle carrièreswitch!

Succesvol een carrièreswitch maken, helemaal down to earth? Dat kan! En wat mij betreft pak je nog € 50 aan ook als je er voor 14 maart a.s. voor gaat (zie eind van dit artikel).

Je moet wel van nuchterheid houden en een be... Read more

Personal coaching
Hoe je een aantrekkelijk CV maakt met meer dan 250 gratis CV templates, wordle.net en nuttige CV tips

Nog steeds zie ik, als loopbaancoach, professionals die niet optimaal uit de verf komen met standaard zwart-wit verhalen in hun CV. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dat soort oude stijl CV’s leg ik het liefst snel ergens v... Read more
Tips
Zo stel je nog snel een aftrekpost van € 1141,50 veilig

Misschien heb je genoeg van je werk, past je huidige werk niet goed meer bij je en zou het goed zijn om jezelf uit de passiviteit te halen. Dan is het goed weten dat de fiscus je daarbij kan helpen.

Aan de ene kant werpt de fi... Read more

Loopbaan
actie • loopbaan • loopbaanactieplan