Tarieven

Wat kost een coach?

Kwalitatief goede coaching en loopbaanbegeleiding is niet goedkoop, maar investeren in een coachtraject maakt jouw probleem oplosbaar waardoor je tevredener in het leven staat.

Alle tarieven voor personal coaching, career coaching, loopbaanbegeleiding (loopbaancoaching en loopbaanadvies) en Online coaching (via Skype) overzichtelijk op een rij:

 

 alle prijzen exclusief 21% BTW Particulier Zakelijk
Kennismaking (30-45 min)
gratis gratis
Coachgesprek (60-75 min.)
 € 95  € 150
Loopbaantraject
 € 850 *  € 1300
Loopbaantestpakket  € 105  € 165
360° Competentietest  € 125  € 175

KvK-nummer 60579919

* De netto investering bedraagt € 623,68 (bij aftrek tegen het schijventarief van 52%) of € 701,53 (bij aftrek tegen het schijventarief van 42%). Meer info hierover, zie Kosten loopbaantraject fiscaal aftrekbaar.

 

Coachgesprek (een gesprek duurt 60 – 75 min)

  • € 95 (excl. 21% BTW) (particulieren)
  • € 150 (excl. 21% BTW) (bedrijven)          

Voor particulieren geldt een kortingstarief zodat coaching voor hen betaalbaar blijft.

Bij facturering aan een bedrijf geldt het normale tarief. In overleg is deze vorm van begeleiding ook op een andere locatie mogelijk (bijvoorbeeld in-company).

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.

 

 

Loopbaantraject

De investering in een compleet loopbaantraject bedraagt € 850 (excl. 21% BTW). Een loopbaantraject bestaat uit:

  • 6-8 gesprekken die om de week worden gehouden,
  • 4 loopbaantests (Beroepskeuze test, Big Five Persoonlijkheidstest, Werkwaardentest, Competentietest),
  • 15-20 opdrachten waarmee we samen onderzoeken wat jouw kwaliteiten, uitdagingen, talenten, interesses en belangrijke werkwaarden zijn zodat je jouw ideale werkprofiel helder kunt formuleren en goed weet wat je echt wilt.

Aan het eind van het traject heb je een concreet actieplan met jouw ideale baankeuze en concrete acties om deze werkelijkheid te laten worden. De tijd en energie die je er in steekt, betaalt zich dubbel en dwars terug!

Netto investering voor een compleet loopbaantraject bedraagt € 623,68 (bij aftrek tegen het schijventarief van 52%) en € 701,53 (bij aftrek tegen het schijventarief van 42%). Meer info hierover, zie Kosten loopbaantraject fiscaal aftrekbaar.

 

 

Loopbaantests

De vier loopbaantests die ik gebruik in loopbaantrajecten kunnen ook zonder dat je een coachtraject volgt als pakket besteld worden. Investering: € 105 (excl. 21% BTW). Vul het formulier hieronder in als je hierin geïnteresseerd bent:

Voornaam en achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

 

 

Kennismakingsgesprek

 

Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. In een half uur weet je hoe coaching helpt je doel te realiseren met:

  1. een heldere visie op wat je wilt,Gratis gesprek Van Dam Coaching
  2. inzicht in wat je succes nu nog tegenhoudt,
  3. ontwikkelen van de juiste mindset.

Ontdek kosteloos wat coaching voor jou kan betekenen en of je een ‘klik’ voelt. Na dit vrijblijvende gesprek beslis je of je verder wilt.

 

 

Afspraak? Meer informatie?

Bel 06 139 931 70 of mail naar info@vandamcoaching.com. Succes!

 

Van Dam Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en
lid van de European Mentoring and Coaching Council.

 EMCC

 

Face-to-face in regio Haarlem en Amsterdam. Ook Online Coaching.

Ik ben personal coach, carrière coach en loopbaancoach voor loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding. Cliënten die mijn praktijk in Santpoort-Zuid bezoeken, komen o.a. uit Amsterdam, Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Leiden, Den Haag, Overveen en omgeving.

Woonachtig in het buitenland, niet in staat om naar mijn praktijk te komen en wil je toch een coachtraject volgen? Ga door naar Online coaching.

 

Op weg naar een nieuwe baan in 2015?
Het begint met 3x niet − Niet rondtollen met de gedachte: ‘dat is niet haalbaar voor mij’. − Niet langer doen waar je intrinsiek niet voor gemotiveerd bent. − Niet denken ‘wie zit er op mij te wachten?... Read more
Loopbaan
actie • carrièreswitch • loopbaanactieplan • werkplezier
Wat sportpsychologie leert als je snel vooruitgang wilt
Als sportpsychologen het hebben over doelen maken ze een onderscheid tussen resultaatdoelen, prestatiedoelen en procesdoelen. Een onderscheid dat ook leerzaam is als je in je persoonlijke leven snel verandering wilt. Afgelopen ... Read more
Doelen • Personal coaching
actie • bewustwording • procesdoelen
Helweek of hemeltiendaagse?
Ja, als je eens gek wilt doen, plan je een helweek in. Erik Bertrand Larssen wil ons dolenthousiast krijgen voor zo’n week. In zijn boek Helweek belooft hij dat je er als een beter mens uit komt, tevredener met jezelf en harmoni... Read more
Acties
actie • bewustwording • uitdaging
Gratis download, handig als je effectief vooruitgang wilt boeken
Don't break the chain - Jerry Seinfeld Stel je weet wat je wilt, je hebt een concreet doel, je weet wat je moet doen maar toch komt het er niet van. Hoe bereik je dan alsnog resultaat? Toch in actie komen natuurlijk, maar ja... Read more
Acties
actie • discipline vergroten • doelen halen • download • overtuigingen • Tips