Tarieven

Wat kost een coach?

Kwalitatief goede coaching en loopbaanbegeleiding is niet goedkoop, maar investeren in een coachtraject maakt jouw probleem oplosbaar waardoor je tevredener in het leven staat.

Alle tarieven voor personal coaching, career coaching, loopbaanbegeleiding (loopbaancoaching en loopbaanadvies) en Online coaching (via Skype) overzichtelijk op een rij:

 

 alle prijzen exclusief 21% BTW Particulier Zakelijk
Kennismaking (30-45 min)
gratis gratis
Coachgesprek (60-75 min.)
 € 95  € 150
Loopbaantraject
 € 850 *  € 1300
Loopbaantestpakket  € 105  € 165
360° Competentietest  € 125  € 175

KvK-nummer 60579919

* De netto investering bedraagt € 623,68 (bij aftrek tegen het schijventarief van 52%) of € 701,53 (bij aftrek tegen het schijventarief van 42%). Meer info hierover, zie Kosten loopbaantraject fiscaal aftrekbaar.

 

Coachgesprek (een gesprek duurt 60 – 75 min)

  • € 95 (excl. 21% BTW) (particulieren)
  • € 150 (excl. 21% BTW) (bedrijven)          

Voor particulieren geldt een kortingstarief zodat coaching voor hen betaalbaar blijft.

Bij facturering aan een bedrijf geldt het normale tarief. In overleg is deze vorm van begeleiding ook op een andere locatie mogelijk (bijvoorbeeld in-company).

Een afspraak kan tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd. Na die tijd worden niet nagekomen afspraken in rekening gebracht.

 

 

Loopbaantraject

De investering in een compleet loopbaantraject bedraagt € 850 (excl. 21% BTW). Een loopbaantraject bestaat uit:

  • 6-8 gesprekken die om de week worden gehouden,
  • 4 loopbaantests (Beroepskeuze test, Big Five Persoonlijkheidstest, Werkwaardentest, Competentietest),
  • 15-20 opdrachten waarmee we samen onderzoeken wat jouw kwaliteiten, drijfveren, uitdagingen, talenten, interesses, ambities en belangrijke werkwaarden zijn zodat je jouw ideale werkprofiel helder kunt formuleren en goed weet wat je echt wilt.

Aan het eind van het traject heb je een concreet actieplan met jouw ideale baankeuze en concrete acties om deze werkelijkheid te laten worden. De tijd en energie die je er in steekt, betaalt zich dubbel en dwars terug!

Netto investering voor een compleet loopbaantraject bedraagt € 623,68 (bij aftrek tegen het schijventarief van 52%) en € 701,53 (bij aftrek tegen het schijventarief van 42%). Meer info hierover, zie Kosten loopbaantraject fiscaal aftrekbaar.

 

 

Loopbaantests

De vier loopbaantests die ik gebruik in loopbaantrajecten kunnen ook zonder dat je een coachtraject volgt als pakket besteld worden. Investering: € 105 (excl. 21% BTW). Vul het formulier hieronder in als je hierin geïnteresseerd bent:

Voornaam en achternaam (verplicht)

Je email (verplicht)

 

 

Kennismakingsgesprek

 

Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend. In een half uur weet je hoe coaching helpt je doel te realiseren met:

  1. een heldere visie op wat je wilt,Gratis gesprek Van Dam Coaching
  2. inzicht in wat je succes nu nog tegenhoudt,
  3. ontwikkelen van de juiste mindset.

Ontdek kosteloos wat coaching voor jou kan betekenen en of je een ‘klik’ voelt. Na dit vrijblijvende gesprek beslis je of je verder wilt.

 

 

Afspraak? Meer informatie?

Bel 06 139 931 70 of mail naar info@vandamcoaching.com. Succes!

 

Van Dam Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en
lid van de European Mentoring and Coaching Council.

 EMCC

 

Face-to-face in regio Haarlem en Amsterdam. Ook Online Coaching.

Ik ben personal coach, carrière coach en loopbaancoach voor loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding. Cliënten die mijn praktijk in Santpoort-Zuid bezoeken, komen o.a. uit Amsterdam, Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Leiden, Den Haag, Overveen en omgeving.

Woonachtig in het buitenland, niet in staat om naar mijn praktijk te komen en wil je toch een coachtraject volgen? Ga door naar Online coaching.

 

Zin om te lachen? Check this!
Positieve emoties zijn om drie redenen heel waardevol. Ten eerste verbreden ze ons beeld en zijn we beter in staat creatieve oplossingen te bedenken voor problemen. Ook geven positieve emoties een groter gevoel van ver... Read more
Mindset
mindset
7 tips voor het schrijven van een carrièreplan
Je hebt persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP’s) en je hebt echte carrièreplannen. Een POP schrijf je veelal omdat het een verplicht nummer is in een beoordelingssystematiek en borduurt meestal voort op dat wat je al jaren ... Read more
Tips
actie • DAM-formule • doelen • loopbaan • mindset • Tips • zelfvertrouwen
6 belangrijke tips voor als je meer op jouw manier wilt leven
  Whatever you do in your life, enjoy it, be positive and try to win   Succes hebben en succesvol zijn: ieder van ons vult dat voor zichzelf anders in, maar in feite komt het er op neer dat succesvol zijn e... Read more
Tips
actie • bewustwording • persoonlijke ontwikkeling • Tips
10 ijzersterke punten van introverten
Sommige introverte mensen worstelen met hun introvertheid. Ze kunnen zich een buitenstaander voelen, denken dat ze saai zijn of zichzelf inprenten dat ze lichtelijk contactgestoord zijn. Een negatief zelfbeeld kan ontstaan als ... Read more
Personal coaching
bewustwording • energie • introvert • mindset • opmerkzaamheid