Loopbaancoaching: vooruitgang boeken in je huidige baan

Bij deze vorm van loopbaanbegeleiding ligt de focus op meer voldoening in je huidige werk krijgen.

Veel voorkomende vragen zijn:

hoe krijg ik meer energie in mijn huidige werk?,
hoe zorg ik ervoor dat ik binnen mijn huidige baan vooruitkom?
hoe maak ik mijn werk leuker?

Loopbaancoaching is gericht op meer werkplezier, verbeteren van je persoonlijke effectiviteit en je ambities realiseren in je huidige baan.

Sneller succes met ondersteuning van een ervaren loopbaancoach

Je kijkt met een ervaren loopbaanprofessional naar wat dwars zit in je werk, bepaalt wat je anders wilt en werkt vervolgens aan oplossingen

In het introductiegesprek stellen we samen de doelen vast. In een kort en intensief coachtraject onderzoeken we hoe je meer werkplezier kunt krijgen, wat er moet veranderen en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

Je coach is hierbij een onafhankelijke sparringpartner. Hij wijst je eerlijk op ontwikkelpunten, onderschatte mogelijkheden en coacht je naar een plek waar je gewoon jezelf blijft maar wel gelukkiger voelt.

Verder begeleid hij je bij de belangrijke vraag 'Wat ga ik nu anders doen?' en bij het maken van een stappenplan voor het realiseren van je doelen. Een zeer belangrijke fase in loopbaancoaching, want zonder daadwerkelijke actie komt er geen verandering.

Vrijblijvende afspraak

Voel je dat er snel iets moet veranderen en dat het beter kan? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Waarom Van Dam Coaching inschakelen voor jouw coachvraag?

  Gespecialiseerd in hogeropgeleiden   Vast tarief loopbaantrajecten
  Face-to-face & Online coaching   Toegang tot online loopbaantests
  Scherpe tarieven personal coaching   Goed bereikbaar, snel antwoord op vragen

 

Face-to-face in regio Haarlem en Amsterdam. Online Coaching wereldwijd.

Ik ben personal coach, carrière coach en loopbaancoach voor loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding. Cliënten die mijn praktijk in Santpoort-Zuid bezoeken, komen o.a. uit Amsterdam, Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Leiden, Den Haag, Overveen en omgeving.

Woonachtig in het buitenland, niet in staat om naar mijn praktijk te komen en wil je toch een coachtraject volgen? Ga door naar Online coaching.

Creëer je volgende baan

Solliciteren op een vacature heeft veel weg van meedoen aan de loterij. Samen met alle anderen die op de vacature reageren maak je een kans maar de uitkomst is ongewis. Wat zou het mooi zijn als je het kans-element een stuk kle... Read more

Loopbaan
Pak aan die 50 euro en maak een succesvolle carrièreswitch!

Succesvol een carrièreswitch maken, helemaal down to earth? Dat kan! En wat mij betreft pak je nog € 50 aan ook als je er voor 14 maart a.s. voor gaat (zie eind van dit artikel).

Je moet wel van nuchterheid houden en een be... Read more

Personal coaching
Hoe je een aantrekkelijk CV maakt met meer dan 250 gratis CV templates, wordle.net en nuttige CV tips

Nog steeds zie ik, als loopbaancoach, professionals die niet optimaal uit de verf komen met standaard zwart-wit verhalen in hun CV. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dat soort oude stijl CV’s leg ik het liefst snel ergens v... Read more
Tips
Zo stel je nog snel een aftrekpost van € 1141,50 veilig

Misschien heb je genoeg van je werk, past je huidige werk niet goed meer bij je en zou het goed zijn om jezelf uit de passiviteit te halen. Dan is het goed weten dat de fiscus je daarbij kan helpen.

Aan de ene kant werpt de fi... Read more

Loopbaan
actie • loopbaan • loopbaanactieplan